پیاز حاوی ماده ای به نام کوئرستین است. این ماده میتواند در تسکین پوست بزرگسالان و کودکان مبتلا به گال مفید باشد. همچنین، وجود سولفور در پیاز نیز برای تسکین خارش پوست و نابودی انگلهای عامل بیماری گال موثر است.
این بیماری با وجود آزاردهنده بودن، قابل درمان است و با تشخیص به موقع، میتوان سریعتر از شر آن رهایی یافت.
اگر این بیماری به موقع درمان شود، امکان درمان قطعی آن وجود دارد. در این مقاله از مجله سلامت کیوان، به علل و راههای درمان این بیماری میپردازیم.
میتوانید از سفیدکننده و آب داغ برای تمیز کردن سایر سطوحی که ممکن است حاوی کنههای جرب باشند نیز استفاده کنید.
حساسیت زا بودن روغن درخت چای هم امکان پذیر است. اگر واکنش حساسیت زایی داشتید از ادامه مصرف آن خودداری کنید.
تشخیص گزش گال و بثورات متمایز قرمز میتواند به شما در یافتن سریعترین راه درمان کمک کند.
مراقب این واقعیت باشید که گال یا جرب یک بیماری مسری است و اصولی را رعایت کنید که اطمینان می دهد این بیماری را به دیگران منتقل نمی کنید. هر روز روی بهتر شدن تان تمرکز کنید و بهترین مراقبت ممکن را برای خودتان انجام دهید.
باید بدانید بیماری گال و درمانش که تا ۲ ماه بعد از ابتلا به گال، علائم و نشانههای آن خود را نشان نمیدهند. هر چند نشانه خاصی بروز پیدا نکرده است، اما بیمار همچنان میتواند ناقل گال باشد.
نوع وخیمی از بیماری گال، با نام گال پوسته دار وجود دارد که برای افراد زیر بسیار خطرناک است:
از آنجاییکه جرب بسیار مسری است پزشکان اغلب درمان را برای کل خانواده یا افرادی که در تماس مکرر با بیمار هستند توصیه میکنند.
اما اگر ابتلای قبلی به گال داشته باشید ، معمولاً طی چند روز اولعلائم آن را مشاهده خواهید کرد. گال حتی قبل از اینکه علائم را مشاهده کنید مسری است.
از دیگر داروهای درمانی برای این بیماری میتوان به؛ لوسیون ۲۵ درصد بنزیل بنزوات، پماد گوگرد و کرمهای استروئیدی اشاره کرد.
ناگفته نماند که روش سرایت این نوع از گال هم نیز مانند نوع قبلی است. فقط اینکه یادتان باشد اگر در گذشته سابقه ابتلا به این بیماری را داشته باشید و دوباره در معرض آن قرار بگیرید، علائم و نشانههایی که در بالا از آنها نام بردیم، در طی چند روز در شما ظاهر خواهد شد.
مقدمه: سرطان پروستات معمولاً به کندی رشد می کند، بنابراین ممکن است تا سال ها هیچ نشانه ای وجود نداشته باشد. سرطان پروستات زمانی شروع […]